ÚLTIMA HORA

DESCARGAR CERTIFICADOS

Acreditación de Formación Continuada

Actividad acreditada con 0.6 créditos por Comisión de Formación Continuada de las Profesiones Sanitarias de la Comunidad Valenciana con nº de referencia:

Jornades reconegudes d'Interès Sanitari

Premis

Sala de Premsa

Exposició Comercial

Normativa de Comunicacions

Benvolguts companys i companyes d’Espanya, Andorra i França:

Us presentem el programa científic de les “Jornades Pirinenques d’Infermeria Quirúrgica”, que tindran lloc a Andorra durant els dies 9 i 10 de novembre de 2017.

Mitjançant les diferents sessions científiques, els professionals infermers espanyols, andorrans i francesos posaran en comú els seus coneixements i projectes d’investigació infermera. Una experiència enriquidora que com a infermeres quirúrgiques no us podeu perdre.

Organitzades per l’Associació Espanyola d’Infermeria Quirúrgica (AEEQ, per les seves sigles en castellà), en col·laboració amb el Servei Andorrà de Salut i amb l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell d’Andorra, els ponents tractaran temes com: la Seguretat del pacient en el procés quirúrgic, el procés perioperatori, el procés quirúrgic en accidents en alta muntanya, explantaments i trasplantaments, o l’ús de noves tecnologies en l’àrea quirúrgica. Tot això des d’una perspectiva europea, en la qual els tres països compartiran aspectes innovadors i protocols quirúrgics que, aplicats  a cada hospital, permeten obtenir l’excel·lència sanitària.

Aquestes jornades estan dirigides als professionals infermers de l’àrea quirúrgica, però també als infermers d’atenció primària, ja que el seu paper assistencial i de gestió dins del procés prequirúrgic i postquirúrgic contribueix a una millor atenció integral i continuada de les cures.

El programa científic inclou conferències magistrals, taules rodones i simposis, a més de diferents tallers eminentment pràctics en els quals els assistents aprofundiran en les diverses especialitats quirúrgiques.

Cal destacar l´espai destinat per a la presentació de comunicacions en format oral i pòsters digitals, on esperem comptar amb la vostra participació. Els millors treballs, a més d’optar a premis, es podran publicar a la revista AEEQ.

Confiem que aquestes jornades siguin d’interès per a la infermeria quirúrgica a Espanya, Andorra i França, a més d’una experiència especialment enriquidora, unes jornades en les quals tots els professionals de la infermeria puguem establir lligams i reconeixements.

Estem convençuts que aquestes jornades seran un èxit en l’àmbit científic, però també una trobada de germanor entre països veïns.

Us esperem a Andorra el 9 i 10 de novembre!

 

Carme Curcó Piñol
Subdirectora Assistencial. Servei Andorrà d’Atenció Sanitària

Ángela Escribano Casas
Presidenta de l’AEEQ

Mercè Escrig Mestres
Presidenta del Comitè Organitzador

Jornades reconegudes d'Interès Sanitari

Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad
Ver Reconocimiento
Premi sobre la imatge per ampliar

Acreditación de Formación Continuada

Actividad acreditada con 0.6 créditos por el Comisión de Formación Continuada de las Profesiones Sanitarias de la Comunidad Valenciana con nº de referencia:
Acreditación de Formación Continuada
Organitza:
AEEQ. Asociación Española de Enfermería Quirúrgica
Secretaria Tècnica:    Sanicongress
Telèfon +34 902 190 848+34 902 190 848 Fax +34 902 190 850+34 902 190 850
E-mail: sanicongress@aeeq.netsanicongress@aeeq.net
Twitter Enfermería Andorra 2017

Compartir a: Compartir a FacebookCompartir a TwitterCompartir a LinkedinCompartir a Google+Compartir a Whatsapp